Kevät

Luonnon uusi loisto

Lapin hienous piilee siinä, että vuodenajat erottuvat toisistaan selvästi. Kevät on parasta aikaa nauttia Lapin raikkaasta ilmasta sekä tutustua heräävään luontoon. Lapin kevät on ainutlaatuinen kaikessa komeudessaan – lisääntynyt valon määrä sekä lämpenevät kelit sytyttävät niin luonnon kuin ihmisetkin uuteen loistoonsa! Lapissa voit kokea kevään kaikilla aisteillasi.

Tapahtumat

Luonnon herätessä eloon Lapin kylät ja ihmiset heräävät myös! Keväällä tunturissa on tapahtumia laidasta laitaan

Levin Megavappu on suosittu kevään tapahtuma. Vappuna nautitaan kauden aurinkoisimmista laskuista ja juhlistetaan kevättä ympäri tunturia. Ohjelmaa ja tekemistä riittää kaiken tasoisille juhlijoille taaperosta kokeneempaan hiihtäjään.

Pilkkiminen

Pilkkiminen on rentouttava harrastus. Kevätaurinko, valkoiset hanget ja termarikahvit kutsuvat pilkkijöitään kerta toisensa jälkeen.

Levin lukuisat vesistöt tarjoavat hyvät pilkkipaikat. Pilkillä viihtyy perheen pienimmätkin!

Ylläksen tunturijärvet sopivat hyvin pilkintään. Järvien jäät sulavat yleensä toukokuussa.

Lumikenkäily

Vuokraa lumikengät ja astu poluttomille hangille! Lumikengillä voit liikkua melkein missä tahansa talvisessa luonnossa, sillä kengät kannattelevat kävelijää lumen päällä. Lumikengillä pääset liikkumaan talvisessa metsässä paikkoihin, joihin ei suksilla tai moottorikelkalla pääse!

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.