Ylläs

Kaksi aitoa lappilaista kylää tarjoavat kiireetöntä vieraanvaraisuutta, elämyksiä sekä mahdollisuudet ympärivuotiseen nautintoon!

Ylläs sijaitsee Lapissa, Kolarin kunnassa, 175km napapiiriltä pohjoiseen. Palvelut ja reitit ovat keskittyneet kahteen aitoon Lappilaiseen kylään Äkäslompoloon ja Ylläsjärveen, jotka sijaitsevat Yllästunturin vastakkaisilla puolilla. Näiden kylien väliä yhdistää maisematie upeissa tunturimaisemissa.

Ylläksen seitsemän tunturia tarjoavat mahdollisuudet ympärivuotiseen lomailuun. Ulkoiluaktiviteetteja ja palveluita löytyy vuodenajasta riippumatta. Palvelutarjonnasta löytyy muun muassa laskettelurinteet, ladut, pyörävuokraamot, koiravaljakot ja paljon muuta! Ylläksellä voit myös hengittää tutkitusti maailman puhtainta ilmaa.

Aitoa lappilaista tunnelmaa

Ylläs tarjoaa kävijöilleen elämyksiä, aitoa lappilaista ruokaa ja kiireetöntä vieraanvaraisuutta. Ylläs on oikea herkuttelijan paratiisi – makuelämyksiä löytyy niin kylistä kuin tuntureidenkin syleilystä jokaisena vuodenaikana. Ylläksen monipuolinen tapahtumakalenteri tarjoaa kulttuurinnälköisille vastapainoa päivän urheiluaktiviteetteihin.

Yhdellä saat kaksi!

Ylläksellä laskettelet yhdellä hissilipulla kahdessa hiihtokeskuksessa! Ylläs Ski Resort ja Sport Resort sijaitsevat sijaitsevat vastakkaisilla puolilla tunturia. Yhdellä hissilipulla nautit koko tunturista. Molemmin puolin tunturia löytyvät monipuoliset palvelut niin laskettelijoille kuin hiihtäjillekin. Kattavista rinneravintolapalveluista löydät varmasti vatsan täytettä jokaiseen hetkeen ja makuun!

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.