Talvi

Mystinen Satumaa

Lapin talvi on kerrassaan lumoava. Lumen maalaama kauniin valkoinen maisema sekä revontulien värittämä taivas ovat jo kokemus itsessään. Talvi tarjoaa matkailijoille rajattomat mahdollisuudet seikkailullisiin ja hauskoihin aktiviteetteihin. Koe ja näe unohtumaton talvi Lapissa!

Hiihto

Maastohiihto on yksi rakastetuimmista talviaktiviteeteista. Hiihtokeskuksien valaistut ladut mahdollistavat hiihdon vuorokaudenajasta välittämättä!

Levi on yksi kotimaan suosituimmista maastohiihtokohteista. Se tarjoaa 230 kilometriä huollettua latuverkostoa sekä 28 kilometriä valaistua latua vaihtelevissa tunturimaisemissa. Valaistut ladut mahdollistavat hiihdon aamusta iltaan.

Ylläksellä sijaitseva Suomen laajin hiihtolatuverkosto ja ensiluokkainen latujen hoito takaavat loistavat maastohiihto mahdollisuudet. Latuja on yhteensä huikeat 330km, joista valaistuja 38km.

Laskettelu

Laskettelu on monen talviliikkujan suosikkiaktiviteetti ja Lapin pitkä rinnekausi tarjoaa siihen puitteet, joihin ei voi olla rakastumatta.

Levin rinnekausi alkaa yleensä jo lokakuussa ja kestää pitkälle toukokuuhun asti. Leviltä löydät 43 rinnettä ja 27 hissiä. Tasosta huolimatta jokaiselle laskijalle löytyy hyvin huolletuista rinteistä haastetta!

Ylläkseltä löytyvät mahtavat 63 rinnettä takaavat monipuolisen ja runsaan tarjonnan niin lapsille kuin aikuisille, aloittelijoille sekä taitajille. Laskettelijoille, lumilautailijoille ja telemarkin harrastajille, kaikille löytyy jotakin!

Safarit & rekiajelut

Niin eläinten ystäville kuin vauhtia rakastavillekin löytyy tarjontaa Lapin safareista sekä rekiajeluista. Valitse vain oma suosikkisi!

Levillä voit kokea rekikoirien voimaa ja vauhtia oppaan ajamassa isossa reessä. Rauhallista ajelua haluaville on rentouttava poroajelu Lapin kauniissa luonnossa nappivalinta.

Ylläksen poroajelu reessä tarjoaa perinteisen kulkutavan Lapissa. Vieraile porotilalla, tutustu poronhoitoon ja syötä poroja. Innokkaat huskyt myös odottavat sinua ja tulevaa retkeä. Heille työ ja rapsutukset ovat parasta elämässä!

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.