Majoitus

Korkeatasoista majoitusta

Tiedämme, että majoitus on yksi keskeisimmistä asioista matkan onnistumisen kannalta. Siksi tarjoamme kattavan valikoiman viihtyisiä ja hyvin varusteltuja majoituskohteita.

Tunnelmalliset lomakodit isommille seurueille

Meiltä lomahuoneistot myös suuremmillekin ryhmille! Voitte viettää kaveriporukan kokoontumisia tai koko suvun illanviettoja tunnelmallisissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissamme.

Kaikki lomahuoneistot sijaitsevat Levin keskuksen palveluiden läheisyydessä ja liikkumaan pääset kätevästi oman auton lisäksi mm. SkiBussilla.

Katso tarkemmat tiedot lomakodeista:

Tyylikkään kokonaisuuden ansiosta lomasi on takuulla onnistunut

Tyylikkäät ja kattavasti varustellut Sointuilevi-lomakodit ovat avain lomasi onnistumiseen. Takkatulen luodessa tunnelmaa, huomaat ajattelevasi: olen lomalla!

Lomahuoneistot sijaitsevat mukavan rauhallisella paikalla, kuitenkin aivan Levin keskustan tuntumassa. Palvelut ovat kävelymatkan päässä ja ulkoilureitit lähtevät aivan lomakotien ovelta.

Katso tarkemmat tiedot lomakodeista:

Helppoa lomailua yksin, kaksin tai porukassa

Hotellihuonemaisissa huoneistoissa majoitut Levin sekä Ylläksen keskuksen läheisyydessä, mutta silti rauhallisella paikalla. Lomakerrostalot tarjoavat erikokoisille seurueille mahdollisuuden onnistuneeseen lomailuun. Tulit sitten yksin, kaksin tai porukalla – viihdyt varmasti!

Katso tarkemmat tiedot lomakodeista:

Levin Alppitalot