Levi

Suomen suurin hiihtokeskus, kattava palveluvalikoima ja maaginen luonto. Mitä muuta voisi toivoa onnistuneeseen lomaan?

Levi on helposti tavoitettava ympärivuotinen matkailukohde Tunturi-Lapissa. Se tavoittaa vuodessa 750 000 matkailijaa, jotka saapuvat nauttimaan puhtaasta luonnosta, revontulista ja maagisesta keskiyön auringosta.

Levin keskusta on vilinää täynnä oleva, pieni kylä, jossa kaikki palvelut ovat kiven heiton päässä. Levin palveluista löydät tekemistä jokaisen makuun: kattava ravintolavalikoima, tapahtumat laidasta laitaan, monipuoliset kesä- ja talviaktiviteetit sekä yökerhot viihdyttävät matkailijoitaan ympäri vuoden.

Rinnekausi vailla vertaa

Levi on Suomen suurin talviurheilukeskus, josta löytyy 43 rinnettä, 27 hissiä sekä 230 kilometrin latuverkosto. Levin rinnekausi alkaa yleensä jo lokakuussa ja kestää pitkälle toukokuuhun asti. Leviltä löydät useita eri tasoisia rinteitä sekä Lastenmaan ja Levilandian perheen pienimmille. South park, Street ja vapaalaskuualue tarjoavat lisähaastetta harrastajille.

Vilinää ja herkkuruokia

Suomen johtava hiihtokeskus tarjoaa vertaansa vailla olevat puitteet niin perhelomalle kuin yksin tai kaveriporukassa matkustaville. Levin ravintolapalveluista löytyy valinnan varaa, tekipä mielesi pikaruokaa tai nauttia pöydän ääressä pitkän kaavan mukaan. Löydä vatsallesi ja seurueellesi sopiva vaihtoehto, kaikki lumipallon heiton päässä!

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.