Kesä

Seikkailijan paratiisi

Lappi on kesällä aktiivisen seikkailijan paratiisi. Linnun laulu sekä silmän kantamattomiin ulottuvat upeat maisemat ilahduttavat retkeilijöitä vaellus- ja pyöräilyreittien varsilla. Yötön yö on myös nimensä veroinen: läpi vuorokauden paistava aurinko on ihmeellinen.

Perheen tunturi

Tunturista ja sen upea luonnosta löydät varmasti tekemistä, jonka parissa viihtyy perheen pienimmätkin! Vietä unohtumaton perheen kesäloma tunturissa!

Levin seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja lennetään erikoispitkillä vaijeriliu’uilla. Haasta itseäsi kaikkiaan 63 erilaisen tehtävän ja 888m pitkän Santa’s Zipline -vaijeriliukumaratonin parissa!

Hyppää kesäkelkkaan yksin tai kaverin kanssa ja huristele Levitunturi alas! Kesäkelkkailu on helppoa ja turvallista, sillä kelkan nopeutta voi säädellä itse. Voit syöksyä alas jopa 50km/ huippunopeudella tai lasketella kävelyvauhtia tunturimaisemasta nauttien.

Ylläksen Ylläsjärvellä Eelin Kaupan pihapiirissä sijaitseva Pump Trackilla voi harjoitella maastopyöräilyä. Tähän hurvitteluun on vapaa pääsy!

Kesällä Ylläksen luontopolut ovat myös perheen pienimpien makuun.

Golf & Frisbeegolf

Golf ja frisbeegolf ovat koko perheen aktiviteetteja, jotka ovat nostaneet suosiotaan viime vuosien aikana. Tunturin vaihtelevat maastot tarjoavat elämyksiä kaikille!

Levin Disc Golf Park World sijaitsee Activity Parkissa Levitunturi länsipuolella. Väylistä löytyy sopivia niin harrastajille kuin perheille. Levillä fribaat vaikka yöttömässä yössä, sillä radat ovat vapaassa käytössä ympäri vuorokauden!

Levin upea golf-kenttä sijaitsee mahtavan Levitunturin ja kauniina kimaltelevan
Ounasjoen välissä. 18-väyläinen upea golfrata on Suomen pohjoisin rata!

Ylläkseltä voit valita kahdesta frisbeegolfradasta mieleisesi. Sport Resort Ylläs frisbeegolf on 18-väyläinen rata Ylläsjärvellä. Äkäslompolon kaulavaaran alueella sijaitseva Äkäslompolo disc golf park on myöskin 18-väyläinen.

Kalastus

Kalastus on yksi suosituimmista harrastuksista. Lapin upea luonto ja kalaisat vesistöt tekevät Lapista kalapaikan, johon haluaa palata aina uudelleen ja uudelleen.

Levin läheisyydessä sijaitsee paljon kalaisia järviä, lampia, jokia ja pikkupuroja. Hyvät kalastuspaikat tarjoavat elämyksiä sekä kokeneemmille että aloitteleville kalastajille. Tässä kalapaikoista parhaimmat:

  • Aakenusjoki – Taimen, harjus, siika
    Pyhäjärvi – Ahven, harjus, hauki, made, nieriä, siika, taimen

Ylläs tarjoaa kalastajalle huippukohteita ympäri vuoden. Ylläksellä on useita järviä, lampia, jokia tai pikku puroja, jotka tarjoavat kaikentasoisille kalastajille mahdollisuuden kokeilla taitojaan. Tässä kalapaikoista parhaimmat:

  • Kesänkijärvi – kirjolohi, siika, ahven
  • Äkäsjoki – harjus
  • Tornion-Muoninjoki – lohi, harjus
  • Rautujärvi – kirjolohi, siika, harjus

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.