Rukan paras palvelukokonaisuus mökinvuokraukseen

Intohimosta matkailuun

Vuosien kokemus kiinteistönvälitys- ja markkinointialalla antaa meille täydellisen lähtökohdan loma-asuntovuokraukseen. Intohimosta matkailuun sekä lomailuun on syntynyt Holiday in Lapland.

Nyt on aika laittaa loma-asuntosi tuottamaan!

Haluatko tienata loma-asuntosi vuokrauksella?

Anna meidän huolehtia loma-asunnostasi markkinoiden kattavimmalla palvelukokonaisuudella.

Palvelukonseptiimme kuuluu muun muassa ammattivalokuvaus, stailaus ja virtuaaliesittely. Kokonaisuus räätälöitynä juuri sinulle! Laadukas näkyvyys alan suosituimmissa vuokrausportaaleissa antaa mahdollisuuden tuottoisaan vuokraukseen.

Halutessanne huolehdimme kaiken alusta loppuun. Avainten luovutuksesta loppusiivoukseen sekä reklamaatioihin erillisen sopimuksen mukaan. Ei useampaa kontaktihenkilöä, vaan kaikki kätevästi saman katon alta.

Tutustu palvelu­kokonaisuuteemme:

Virtuaali­esittely

3D-kamera auttaa sinua tutustumaan loma-asuntoon missä ja milloin tahansa.

Kohteen valokuvauksen yhteydessä kuvien lisäksi kohteesta kuvataan virtuaaliesittely. Kameraa kuljetetaan loma-asunnon läpi, tiloista otetaan 360-kuvia tarkoin suunnitelluista kuvauspisteistä, joista muodostetaan virtuaalinen esittelykierros. Kamerassa on myös linssit ylä- ja alaviistoon, jolloin huoneita pääsee tutkailemaan jalka- ja kattolistoja myöten.

Pääset siis tutustumaan loma-asuntoon todella kattavasti: vaihtaa huoneita 2D-pohjakuvanäkymästä, perehtyä yksityiskohtiin, fiilistellä minkälaiset näkymät ikkunasta on, you name it. Ja mikä parasta, täysin omalla tahdillasi.

Ammatti­valokuvaus

Hyvät kuvat ovat onnistuneen vuokrauksen perusta, jonka vuoksi panostamme siihen erityisesti. Ammattivalokuvaaja osaa tuoda mökin parhaat puolet esiin lomailijalle. Käytössämme on kolmen ammattivalokuvaajan osaaminen ja huippukalusto.

Kuvaus sisältää:

 • Drone ilmakuvat
 • Laadukkaat ulkokuvat
 • Hotellitasoiset sisäkuvat
 • Tunnelmakuvia

Kattava näkyvyys

Kohteesi näkyvyys on kaikki kaikessa, kun puhutaan tuottavuudesta. Digimarkkinointitoimiston kanssa tarkkaan suunniteltu persoonallinen markkinointityyli herättää kiinnostuksen.

Puroista tulee joki:

 • Digimarkkinointitoimiston hyödyntäminen markkinoinnissa auttaa saamaan teille paremman tuoton
 • Kohteemme ovat alan suosituimmissa myyntikanavissa
 • Räätälöidyt markkinointisuunnitelmat

Myyntikanavat:

 • Omat verkkosivut
 • Booking
 • Airbnb
 • Nettimökki
 • Oikotie
 • Vrbo
 • Omat sosiaalisen median kanavat

Jätä yhteystietosi ja laitetaan loma-asuntosi tuottamaan

Jätä meille lyhyt viesti kohteestasi, ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös laittaa meille sähköpostia: sales@holidayinlapland.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Rukalla on tekemistä ympäri vuoden!

Ruka tarjoaa upeat talviurheilumahdollisuudet laajoilla laskettelurinteillä, monipuolisilla aktiviteeteilla sekä kauniilla maisemilla Lapin luonnossa.

Ruka on yksi Suomen suosituimmista laskettelukeskuksista, joka sijaitsee Kuusamossa Pohjois-Pohjanmaalla. Alue tarjoaa upeita laskettelumahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin laskijoille. Rukan rinteet soveltuvat erinomaisesti kaiken tasoisille laskettelijoille, ja alueelta löytyy yhteensä 35 rinnettä.

Rukalla on erinomaiset puitteet monipuoliseen talviurheiluun, kuten lumilautailuun, hiihtoon ja moottorikelkkailuun. Laskettelukeskuksen ympärillä avautuu upea Lapin luonto, joka tarjoaa mahdollisuuden lumikenkäilyyn ja husky-safareihin.

Palveluita jokaiselle

Rukan kylässä on laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja kauppoja, jotka tekevät vierailusta täydellisen lasketteluloman. Lisäksi Rukan monipuoliset palvelut ja aktiviteetit, kuten kylpylät ja après-ski -tilaisuudet, luovat viihtyisän ilmapiirin koko perheelle. Ruka on siis paikka, jossa talviurheilu ja Lapin lumo yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Luonto lumoaa Rukalla

Vaikka Ruka tunnetaan ensisijaisesti talviurheilukohteena, tarjoaa se myös monipuolisia kesäaktiviteetteja. Kesäisin Rukalla voi nauttia upeista patikkareiteistä ja poluista, jotka johdattavat vierailijat kauniisiin maisemiin. Kansallispuiston läheisyys mahdollistaa retkeilyä ja luontokokemuksia, ja maisemat ovat erityisen vaikuttavia kesäaikaan, kun tunturit peittyvät värikkääseen kasvillisuuteen.

Rukan alueella on myös erinomaiset mahdollisuudet pyöräilyyn, olipa kyseessä sitten maastopyöräily tai rauhallinen pyöräretki ympäröivään luontoon. Laajat vesistöt tarjoavat kalastusmahdollisuuksia Rukan järvillä ja joilla. Melontaretket ovat suosittuja, ja Oulangan kansallispuiston vesireitit tarjoavat upeita maisemia kanoottien ja kajakkien kyydistä.

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.

Intohimosta matkailuun

Vuosien kokemus kiinteistönvälitys- ja markkinointialalla antaa meille täydellisen lähtökohdan loma-asuntovuokraukseen. Intohimosta matkailuun sekä lomailuun on syntynyt Holiday in Lapland.

Anna meidän huolehtia lomastasi

Palvelukonseptiimme kuuluu mm. ammattivalokuvaus, stailaus ja virtuaaliesittely. Kokonaisuus räätälöidään aina kohdekohtaisesti.

Yhdessä enemmän

Yhdessä tarkoin valittujen yhteistyökumppanien kanssa takaamme onnistuneen loman. Yhteistyökumppanimme ovat oman alansa ammattilaisia, jolloin palvelutaso on parasta mahdollista laadusta tinkimättä.

Jätä yhteystietosi ja laitetaan loma-asuntosi tuottamaan

Jätä meille lyhyt viesti kohteestasi, ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös laittaa meille sähköpostia: sales@holidayinlapland.fi

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.