Syksy

Värien karnevaali

Lapin ruska hurmaa värien iloittelullaan sekä tarjoaa henkeäsalpaavan kokemuksen. Piristävän syksyinen ilma sekä kesän kypsyttämät metsän antimet kutsuvat luontoon ja ulkoilemaan. Öiden pimentyessä saattaa myös luonnon oma valoshow pistää parastaan. Lapin syksy on kokemisen arvoinen!

Retkeily

Retkeilyn hienous piilee siinä, että se ei vaadi erityistä osaamista tai varusteita! Kuka tahansa voi retkeillä ajasta ja paikasta riippumatta. Tunturissa retkeily on kokemus, jonka haluat kokea!

Levi on todellinen paratiisi patikoijille. Helpoin tapa tutustua Levitunturiin ja ympäröivään luontoon on juurikin retkeily upeissa maisemissa. Levillä on helppo retkeillä lyhyillä lähireiteillä sekä pitkillä vaelluksilla Lapin tunturimaisemissa.

Ylläkseltä löydät Suomen suosituimman kansallispuiston. Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa voit patikoida sata kilometriä pitkää tunturiketjua. Reitit vievät henkeäsalpaaville näköalapaikoille, joissa voit ihastella näkemääsi sekä hengittää tutkitusti maailman puhtainta ilmaa.

Pyöräily

Maastopyöräily ja sen monipuolisuus kiehtoo liikkujia vauvasta vaariin. Tunturin vaihtelevat maastot tarjoavat haasteita ja kokemuksia kaikentasoisille pyöräilijöille!

Levillä voit pyöräillä vaikka vuorokauden ja vuoden ympäri – yötön yö ja päättymätön valo ei keskeytä harrastamista yölläkään. Kesä- ja syyskaudella Levillä järjestetään myös paljon erilaisia pyöräilytapahtumia, kuten Levi Bike Fest, jossa pyöräillään viisi päivää ylämäkeen, alamäkeen, kylillä ja tuntureilla.

Ylläs ja seitsemän tunturia tarjoavat mahtavat puitteet pyöräilylle. Ylläs valittiinkin vuoden 2019 parhaaksi maastopyöräilykohteeksi. Voit pyöräillä avarissa kangasmetsissä helpoilla kunnostetuilla reiteillä. Maastopyöräilyyn sopivia yhteiskäyttöjäreittejä Ylläksellä on 190km.

Ruskatapahtumat

Syksy ja ruska ovat tapahtumien kulta-aikaa! Tunturi kuhisee ihmisistä ja erilaisista tapahtumista. Upea värien loisto tekee tapahtumista vain astetta mukavampaa!

Neljä vuodenaikaa – tekemistä rajattomasti!

Varaa alta unelmiesi loma.