Majoittuminen Levillä

Levin lomahuoneistot- ja kodit

Levi on suosittu matkailukohde Lapissa erityisesti sesonkina eli marraskuun puolivälistä maaliskuun alkupuolelle, jolloin majoituspaikat täyttyvät nopeasti. Kannattaa varata majoitus hyvissä ajoin etukäteen, jotta saat haluamasi vaihtoehdon.

Levillä on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten mökkejä, lomahuoneistoja- ja koteja sekä hotelleja. Selvitä, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi ja harkitse, haluatko olla lähellä tiettyjä nähtävyyksiä tai aktiviteetteja.Tarkista myös, onko majoituspaikan lähellä tarvittavia palveluita, kuten ravintoloita tai kauppoja.

Lomahuoneisto- ja koti sopii majoitusvaihtoehdoksi, jos haluat yksityisyyttä ja tilaa. Voit valita haluamasi koon ja varustelutason. Lomahuoneistot- ja kodit ovat suosittuja erityisesti perheiden ja isojen seurueiden kesken, sillä niistä löytyy aina keittiöt tai keittokomerot, joissa voi valmistaa omia aterioita.

Kelomattila

Jos matkustat perheen kanssa, Leviltä löytyy upea lomahuoneisto Sointuilevi Premium A43, jossa on 57 neliötä. Sieltä löytyy sänkyjä yhteensä neljä ja lisävuodepaikkoja kaksi. Sointuleviltä on Levin keskustaan vain noin kilometrin matka.

Kahdestaan matkustaville Levi Postintie 3B 322 on täydellinen valinta, jos kaipaa omaa rauhaa. Tämä lomahuoneisto sijaitsee lomakerrostalon ylimmässä kerroksessa ja sijaitsee Levin keskusta-alueella, mutta silti rauhallisella paikalla. Tämä lomahuoneisto on varustettu muun muassa laadukkaalla keittiöllä. 

Jos olet matkalla lemmikin kanssa, Hiihtäjänkuja 5 A 2 on mukava alppityylisen talon huoneisto aivan Levin ydinkeskustassa eturinteen alueella. Lemmikit on sallittu tähän majoitukseen lisämaksusta. Varustus on täydellinen ja kodinomainen mukavaa loman viettoasi ajatellen. 

Tiesitkö, että Levillä on paljon aktiviteetteja, mihin lemmikin kanssa voi mennä. Esimerkiksi lumettomaan aikaan koirat ovat tervetulleita kaikille kävely- ja patikointireiteille. Myös kodat ja laavut ovat koiraystävällisiä. Leviltä löytyy lisäksi muutama koirapuisto karvakavereille. Lue lisää, mitä kaikkea Lapissa voi tehdä lemmikin kanssa. (sis. linkki lemmikki ja Lappi)

Varaa lomasi heti!

Tarjoamme kattavan valikoiman viihtyisiä ja hyvin varusteltuja majoituskohteita.

Sointuilevi Premium A43

Sointuilevi Premium A43

Majoitusta mietittäessä kannattaa myös pohtia, mitä Levillä haluaa tehdä. Jos haluat esimerkiksi lähelle laskettelurinteitä ja palveluita, Levi Star II as 312 on hyvä vaihtoehto. Tästä majoituskohteesta menee vain kahdeksan minuuttia kävellen Levi Ski Resortiin ja kauppa on aivan vieressä.

Jos mukana on esteettömyyttä tarvitsevia henkilöitä, Sointuilevi Superior A73 on täydellinen majoitusvaihtoehto. Tämän 57 neliön lomahuoneiston sisäänkäyntitaso on täysin esteetön ja pääsisäänkäynniltä löytyy liuska. Lisäksi muun muassa kylpyhuone on varusteltu tukikaiteella, tukitangoilla ja suihkutuolilla. Tähän huoneistoon mahtuu isompikin porukka, sillä sänkyjä löytyy neljälle ja lisävuodepaikkoja kahdelle.

Leviltä löytyy paljon esteettömiä aktiviteetteja. Esimerkiksi Levin näköalahissit ovat esteettömiä ja Levin huipulla kulkee pieni esteetön Huippupolku, jossa on helppo kulkea pyörätuolin avulla. Täältä voit lukea lisää Lapin esteettömistä aktiviteeteista. 

Lue myös nämä

Ylläksen 8 vuodenaikaa

Ylläksen alueella voit kokea jopa 8 vuodenaikaa. Tämän vinkkipaketin avulla saat vinkkejä aktiviteeteista, joita voit kokea Ylläksellä.

Vinkkipaketti: Lapin lomalle lemmikin kanssa

Lappi on suosittu matkailukohde ja moni matkailija haluaa vierailla siellä rakkaan lemmikkinsä kanssa. Lue vinkit!

Mitä aktiviteetteja Levi tarjoaa ympäri vuoden?

Levin kaikki vuodenajat ja kuukaudet sisältävät oman erikoispiirteensä. Tämän kirjoituksen avulla tiedät, mitä tehdä Levillä.